keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Vihdoin ja viimein kirjoitus sekä kuvat

Yellou kaikki! ^^

Joo, tosiaan. Sebby-chi vaihtoi nimekseen Suzume-chi, alkoi vain hieman tympiä tuo Sebby-chi kun se on niin monespaikas miul nimenä... Siksi se vaihtui Suzumeen :))

Joo, tuossa jonkin aikaa blogger ei suostunut... Tai siis oikeestaan oma koneeni on niin tyhmä että ei suostunut lisäämään tänne blogiini kuvia .__.
 Nyt sitten tässä kirjottelen tämän jutun vanhempieni koneella ja kuvatkin saan lisättyä viimein \(^o^)/   Olen iloinen että viimein saan ne kuvat tänne ja kirjotettuu kunnol :33

Aika tässä on mennyt koulun ja cossien parissa. Mulla alkaa tulee kiire Ren cossin kaa, sillä multa puuttuu viel kaikkee sekä tulee paniikki sen käsineen kaa sillä sellasii ei saa mistään just nyt x_x  Epäilen että joudun tekee viikon enne frostii cossia ku hullu, yötäpäivää tyylillä :DD
Ja jouluni tosiaan meni hyvin ja samoin uusi vuosi. Joulu meni mummolla ollessa ja uusi vuosi kaverini seurassa :33   Joululahjaksi sain ne ihunat kenkäni (saatte kuvan) joita tulen käyttämään koko frostin ajan ja monissa muissa tulevissa cosseissa.    Tanska peruukkini ei tullut jouluksi kotiin vaan viikko joulun jälkeen .__.
Seuraavana päivänä siitä kun sain peruukkini, aloin muokkaamaan sitä. Eka siitä tuli aivan hirveä sillä en tajunnut kuinka kauheaksi sen tosiaan muokkasin, aloin vain "itkeä verta" ja manailin sitä kuinka surkee ja ruma Tanska olen.    Pelastukseksini tajusin yön aikana että: Harjaan ne hiton piikit auki jolloin siitä tulee paljon fiksumpi    ja kyllä!! Se on nytten paljon paljon parempi ja hienompi.

Ihanat kenkäni <3 Tak. 12cm  ede. 5cm

Ja mie Tanskana :33
(joku random vaatetus sillä cossi ei oo valmis)

Tosiaan, cossan Jinguji Ren:iä ja hyvin monena päivänä olenkin jo ottanut itsestäni kuvia Ren:inä, vaikka cossi ei olekkaan valmis, olen löytänyt kaapistani jotain Ren'ille sopivaa ja kuvia on sitten tullut otettua usein ^^'    Ai kuinka niin muka oon ihan kikseissä Ren:istä ja olen outo? :DD
Mutta, ekan kerran kun otin kuvia meikkini oli tosi yksinkertainen ja nopea ja helppo (onsenytkinmutta...) joten ajattelin hieman muuttaa sitä, tai oikeastaan lisätä siihen jotain mikä tekee siitä erinlaisemman ja hieman näyttävämmän.
Tässäpä siis lopullinen silmämeikki cossini:

laitoin kultaista luomiväriä ja tuolla ulkoreunassa onkin tummempaa kultaista (ei taida näkyä hyvin)




Ja tuolta se siis näyttää rajauksen kera silmät kii

Ja silmämeikki on siis tuon näköinen valmiina :33
Ajattelin myös laittaa teille kunnon määrän kuvia joissa miulla on Ren wigu ja meikit :))
Joo, niitä kuv kivasti koska niitä on parilta kuvaus kerralta miulla tuossa kasassa, mutta nyt päästän teidät katselemaan kuvia ;)



peruukin mukana tuli sellai pieni kuusi joka vaihtaa väriä ja yritin siihen saada oranssin mutta tulikin sininen ja...


punainen :DD mutta hienot kuvat tuli!









 










Sitten aloinkin leikkimään tähtien kanssa ö3ö





Joo, niil tähdillä oli kiva leikkiä :33



Arvatkaan vaa mikä tän kuvan numero oli :DD
(ilmeentakianäköjään sai sen numeron xD)


 



Noin, siinähän ne olivatkin ^^'  Aika kivastihan niit oli ja aika samanlaisia mutta joo, ei voi mitän.
Tuntuu et oon unohtaa jotain.... AINIIIN!!
Frostista sen verran...  Ekana päivänä olen siis Ren ja hypin koko päivän muun Uta no prince-sama ryhmän kassa, meitä on Tokiya, Masato, Shou, Natsuki, Haru, Ittoki ja mie Ren ja illasta seuraamme liittyy Ringo :)) (Etsikää meidät ihmeessä jos haluatte nähdä ja jutella ;))
Sununtaina sitten olenkin Tanska ja seuranani on Islanti, Norja, Ruotsi, Suomi ja ehkä jopa Seelanti! (tämän porukankin saa etsiä käsiinsä jos haluaa nähdä ja tulla juttele)
Cossit tosiaan on viel kesken!
Mutta tuon Utapri ryhmän (ryhmämme nimi on Utamussut) kanssa meillä oli miitti tuossa viikonloppuna, oli uberkivaa ja kuvailtiin ++ pidettiin tottakai kunnolla hauskaa!  Natsukiäitimme ei valitettavasti ollut siihen mennessä saanut cossiaan joten toimi kuvaajana.
(kuvia miitistä löytyy tuolta hänen blogistaan ;'))
Eipä miulla sitten oikeen mitään muuta ollutkaan, joten toivottelen hyvät päivän/illan jatkot ja kirjoitten taas mahdollisimman pian! Sitten varmaan pääsettekin jo näkemään hieman Ren cossiani ;)

.
.
.
.

<3:llä Suzume-chi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti