tiistai 23. heinäkuuta 2013

Pien ja nopee kirjotus

Heippa.
Anteeksi ihmiset kun en oo päivittäny piiiiiitkään aikaan. Näin lomalla oon ollu tosi laiska, ja kun pari kertaa alkanu kirjottaa jotain juttuu tänne niin blogger on päättäny olla ilkee ja olla julkasematta ja tallentamatta niit kirjotuksii, joten hermot menny niin pahasti et en oo vaivautunu kirjottaa.
Mutta nyt sit taas kirjottelen tääl ja aijon alkaa aktiivisemmaks c:
 Joo elikkäs... Desucon oli aivan mahtava ja viihdyin siellä todella paljon. Näin kaikkii ihania ystäviä ja ostimpa taas sitten pockyja xD (jotenkaaneimikäänyllätystaijotai?)Animecon oli tuossa myös jonkin aikaa sitten ja sielläkin oli todella kivaa, sielläkin näin ystäviäni ja niitä joita en Desussaa nähnyt. Animeconista mukaani tarttuikin 3 trinity blood pokkaria ja kaksi luurankokättä (pinnei) jotka kylläkin katosivat ;n; olen sitä tässä nyt viikon harmitellut todella paljon koska ne olivat ihanat ja kun olen niitä yrittänyt keräillä ;c   Seuraavaksihan edessä olisi tracon jonne yritän saada tehtyä Dangan ronpan Junkon asun. Jos en saa sitä tehtyy niin sitten hypin ainakin lauantaina Sober Gamzeenä (jeeylläripylläritaashomestuckiajagamzeexD)
  Ja nyt pahoittelen siitä että nyt ei tämän ihmeempää kirjotusta tuu koska juuri nyt ei ole mitään ihmeellistä mistä kertoa ja silleen. Sori jos on hieman sekavaa, aivot eivät oikein toimi kunnolla kun tuli nukuttua ihan liikaa ^^'
Kirjotan varmasti pian sitte jotai fiksumpaa ja laittelen kuvia c:

-Suzume-Chi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti